utorak, 24. svibnja 2011.

Acer 10-inčni Hrast Trail tablet Android 3,0 glasine za srpanj isporuku

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/24/acers-10-inch-oak-trail-tablet-running-android-3-0-rumored-for/:
Paul Otellini već nam je rekla da ćemo vidjeti novi Android tablets trčanje Intel silicija na Computexu. Sada DigiTimes je citirati labav balavac uzvodno komponenta odluka koji tvrde da je Acer postavljen je za pokretanje svojih 10-inčni android 3,0 tablet izgrađena na Intel platformi Oak Trail u srpnju. Da se podsjetimo da je malo dana, što je 31. svibnja početni udarac na Computex savršen događaj pokazati nenaoružanih Android tablet po prvi put u javnosti. Naravno, Acer je rano s android-based netbook povratak u 2009, tako da je ne čudi da vidi tvrtka s drugim Google prvi u 2011. I doista, bez odgovarajućeg sustava Microsoft tablet OS na raspolaganju do 2012 , možete se kladiti da Intel će se pritom Honeycomb port za x86 teško tijekom idućih mjeseci s platformama od strane tvrtke Lenovo i Asus također tipped by DigiTimes. Oh, i za sve što je vrijedno, tajvanski glasine krpe također kaže da je Acer je "vrednovanje" Hrast Trail s meego tablet. Koju verziju , pitamo se?

Acer 10-inčni Hrast Trail tablet Android 3,0 glasine za srpanj isporuku prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 24. svibanj 2011 06:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DigiTimes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar