utorak, 24. svibnja 2011.

Europska komisija vraća razum, žigovi 22.000.000 € SYMBEOSE projekta

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/24/european-commission-regains-sanity-cancels-22-million-symbeose/:
U studenom prošle godine, na iznenađenje i žalost mnogih, Europska komisija odlučila je potrebno potaknuti neke domaće inovacije u mobilnim prostor i izdvajali zajedno 22.000.000 € u javnog i privatnog ulaganja osmišljen kako bi pomogao Symbian dobiti unaprijed. To je bio namijenjen za uključivanje Nokia bivšeg ljubavnika u ugrađeni operacijski sustav za Europu (otuda i naziv SYMBEOSE), ali avaj raspad između Symbian i finski mobilni izrađivač je previše da prevlada. EK je odlučio, sasvim s pravom, da nema smisla u nastavku symbtopia projekta, a sada član Neelie Kroes ' tim je potvrdio cijeli pothvat je otkazan. Europskih poreznih obveznika (dva od kojih ćete vidjeti na desnoj strani) će također biti drago da zna da nema novca ima razmijenili ruke, pa metak je dobro i uistinu dodged. Pretpostavljam da je razlog zašto oni žele tako sretan.

[Hvala, Danijel]

Europska komisija vraća razum, žigovi 22.000.000 € SYMBEOSE projekta prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 24. svibanj 2011 07:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Sve o telefoni | izvor @ Ccbuhr (cvrkut) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar