utorak, 24. svibnja 2011.

Airplay za Windows Media Center ne točno ono što mislite da ne

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/24/airplay-for-windows-media-center-does-exactly-what-youre-thinki/:
Ovo nije prvi put Windows je bio pozvan na Airplay stranke, ali Thomas Pleasance je svirati za sustav Windows Media Center addin čini se da se već jedan od glatko kombinacija koje smo vidjeli, a to je još uvijek u beta fazi. Ne čudi, ona čini ono što samo ime kaže, pa nakon instaliranja Apple Bonjour servis i besplatno klijenta na Media Center PC trebali biste biti u mogućnosti stream video ili slike kako to (ne postoji podrška za glazbu još uvijek) iz ipad ili iPhone sa Jednostavnim klikom. Digital Lifestyle već ima stečen brzo kazaljka-na s app i je dobio Internet rad neprimjetno kao što se vidi gore, provjerite da li se za više detalja ili hit izvor link za download potreban softver da bi se sve to raditi.

Airplay za Windows Media Center ne točno što si razmišljam to prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 24. svibanj 2011 03:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor ThomasPleasance.com | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar