utorak, 24. svibnja 2011.

Novi mobilni web Google Maps ističe žao stanje izvornih IOS app

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/FmNuX1eGOtY/new-mobile-web-google-maps-highlights-sorry-state-of-native-ios-app.ars:

Google objavio ažuriranje za mobilni web verziju Google Maps je u petak , dodajući mnoge značajke prethodno uključeni u rodnoj app-dobro, android app, svejedno. Dodano značajke dovesti Web Karte do par s native app android korisnici imali za neko vrijeme, iako je web aplikacija je manje okretan na Android u odnosu na native app. Kreće Tkanje verzija također donosi mnoge značajke koje su dostupne na IOS korisnicima da nikad nije došao u rodni app, kao što su biciklizam ruta slojeve i smjerovima.

S novim mobilnim web verziju Google Maps, korisnici imaju pristup mnogim značajkama koje su se prije samo postojala u desktop i Android verzije programa: kliknuti ikone za tranzit stanice i poduzeća, satelit, prometa i biciklističke staze slojeva, te integraciju s Mjesta stranice koje mogu uključivati ​​informacije poput poslovnog sati i kupca ocjene i recenzije.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar