nedjelja, 29. svibnja 2011.

Skype poduzeti kako bi se zadatak ljuti korisnika tijekom tvrdio crapware nosivost

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/29/skype-taken-to-task-by-angry-users-over-claimed-crapware-payload/:
EasyBits GO
Skype forumima su košnice panike i živahan s optužbama da ni tvrtka je povezivanje crapware s VoIP app ili ima ozbiljan sigurnosni problem. Korisnici izvijestili su da čudan, novi, i teško deinstalirati program je nalaz svoj put na svoja računala zove EasyBits GO. EasyBits je tvrtka koja je powered Skype igre kanal od 2006, ali barem do sada svojim robom nisu samostalni softver. Jedan moderator je proglasio EasyBits Go nije dio Skype i predložio kupcima odmah pokrenuti malware skandirati što, ali Mods su volonteri i nisu službeni predstavnici tvrtke, tako da smo ga uzimati s rezervom. Još jedan (noviji) post iz forum admin jednostavno navodi da je Skype je u potrazi pitanje i da će objaviti službenu izjavu, iako nemamo pojma kad se to stvarno može dogoditi, a mi smo čeka odgovor na naš vlastiti zahtjev za komentar.

Čini se da rep od EasyBits Media je preuzeo na forumima da uguši neke od uvreda, ali bez uspjeha. Postovi iz tima su bolno neodređen, rekavši da je to bio dio ažurirati na gaming platforme i ispričava za nesporazuma, prije nego povezuje izravno. Exe koji tvrdi da će ukloniti vrijeđa softvera. Reći da korisnici foruma su oprezni izvršnu bi understatement (većina odgovora uključeni bujica psovki). Izvješća su da sumnjive app je sama instalacija bez odobrenja korisnika, ali ne možemo potvrditi, jer sve pokušava instalirati u našem laboratoriju za propast rezultirao samo do pogreške tijekom preuzimanja. Za sada, samo mi ćemo morati pričekati za riječ iz Skype, i tvrtka bolji potez brzo - bol u posljednjih ispad je još uvijek svježa u mnogim kupaca umovima.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Skype poduzeti kako bi se zadatak ljuti korisnika tijekom tvrdio crapware nosivost prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 29. svibanj 2011 14:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Skype Forumi (1) , (2) , Avast Forum | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar