nedjelja, 29. svibnja 2011.

Android 3,1 update za ASUS Eee Pad Transformator curenja iz

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/29/android-3-1-update-for-asus-eee-pad-transformer-leaks-out/:
ASUS 'službeni android 3,1 update bi trebao biti dolaze uskoro , ali Eee Pad Transformator korisnicima da jednostavno ne mogu čekati sada imaju drugu opciju na raspolaganju. Naizgled konačna verzija ažurirati iscurilo preko vikenda i, po svemu sudeći, čini se da rade sasvim u redu. Naravno, nema tona iznenađenja s obzirom da je dionica Android 3.1, ali rani izvještaji ukazuju na to da performanse i opće odaziv je poboljšan (s izuzetkom JavaScript izvedbe, koja je zapravo uzeti malo hit), i 3,1 nadogradnju također omogućuje novi firmware update za Transformer pristati, koji donosi neke ispravke bugova i novi način rada za uštedu energije. Hit up izvor link ispod za sve informacije koje trebate ga instalirati.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Android 3,1 update za ASUS Eee Pad Transformator curi iz prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 29. svibanj 2011 16:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Centralni Forum | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar