nedjelja, 29. svibnja 2011.

Rezervirajte Power: Stand Off, Dio 1

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/28/reserve-power-stand-off-part-1/:
Ross Rubin doprinosi Reserve Power , stupac usmjeren na osobne perspektive i proizvoda.

Uz slušalicu ekrana dobivanje veće i aplikacije kao što su streaming udarnom pokazuje i video chat postaje više prevladavaju, to ne iznenađuje da su neki slušalice, kao što su HTC 4G Evo uključuju ugrađeni u kickstand. Većina telefona, međutim, pate od LifeCall komercijalni sindrom - kada sam pala, oni ne mogu ustati. Ponuditi neke pomoći, cijela radinosti džep proizvoda - mnogi s inventivni dizajna - pojavili su se na to da ćete uživati ​​u Vašem zaslonu slušalice bez ruke na putu. Ali kako su oni univerzalni?

Sam testirao razne popularne i neobično u obliku mobitela - uključujući iPhone 3GS iPhone i 4, Droid 2, Droid X, BlackBerry Bold i BlackBerry Baklja, Palm Pre, HP Veer, Samsung zarobiti i monstruozne Samsung sipati - nalaz, na primjer, da su neke telefone stane u nekim sastojinama tek kada je njihova fizička tipkovnica su proširene. Iznenađeni koliko dobro stoji nekoliko održava se, čak sam im pokušao s nekoliko tablets, uključujući BlackBerry playbook, Apple i Motorola ipad Xoom. Ovaj stupac će uvesti prvih šest uređaja nakon pauze, a sljedeći Reserve Power će se raspravljati o nekoliko više, zaključuju moje favorite, i link na tablicu detaljima kojim uređajima i stoji uparena na odgovarajući način s jednom drugom.

Nastaviti čitanje Reserve Power: Stand Off, Dio 1

Rezervirajte Power: Stand Off, Dio 1 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 svibanj 2011 22:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar