nedjelja, 29. svibnja 2011.

Martin Jetpack hitovi 5000 metara prekretnica, mogao doći na tržište u roku od 18 mjeseci (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/29/martin-jetpack-hits-the-5-000-feet-milestone-could-come-to-mark/:
U redu, tako da Martin Jetpack ne svibanj imati pp od GO u komercijalnoj proizvodnji vrlo čim bismo očekivane , ali ima još nade na horizontu. Tijekom vikenda, Glenn Martin's leteći stroj uspješno popeli oko 5.000 metara iznad razine mora, obilježavanje novi korak u 30-godišnje, 12 milijuna dolara projekt. Daljinski kontrolira jalovišta helikoptera, 250-pound obrtnički je upotrijebio svoje dvije "superfans" na vlast se prema nebu na oko 800 metara u sekundi, prije nego sigurno padobranstvu natrag na Zemlju s visine od oko 3.000 metara. Kao i sa svojim prošle test vožnje , međutim, Martin Jetpack je opremljen sa ne ljudsko biće, ali uz pad lutka. On svibanj imati je za najbolje, ipak, s obzirom na to da stroj pretrpio neke štete na sklapanje desetak minuta leta. Ipak, Martin izgleda uvjereni da jučerašnji test "donosi budućnost još jedan korak bliže", te se nada da će predati svoju zamisao da kupci u roku od sljedećih 18 mjeseci - dovoljno vremena za nas sokol dovoljno obitelji heirlooms priuštiti da 86.000 $ cijena oznaku. Lebdjeti prošlosti pauze za video jetpack veliki pokrenuti, ili provjeriti link izvor za opsežniji intervju s Martinom i neke pozadinske snimke njegov izum.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje Martin Jetpack hitovi 5000 metara prekretnica, mogao doći na tržište u roku od 18 mjeseci (video)

Martin Jetpack hitovi 5000 metara prekretnica, mogao doći na tržište u roku od 18 mjeseci (video) prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 29. svibanj 2011 17:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Stuff.co.nz | izvor TVNZ | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar