nedjelja, 29. svibnja 2011.

Droid Bionic mjerilo izvješća PowerVR GPU, novi SPC unutra?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/29/droid-bionic-benchmark-reports-powervr-gpu-new-soc-inside/:
Droid Bionic Benchmark
Vrlo čudna stvar popped up na mobilnim grafičkim benchmarking stranice NenaMark drugi dan - ulaz za Droid Bionic. Sada, to bi bilo vrlo lako za varanje ovaj test, a ti bi se pravo biti skeptičan s obzirom na nepotpune rezultat i činjenicu da je izvještavanje PowerVR SGX 540 GPU-a, umjesto Tegra 2 smo vidjeli na CES . Ali, nemojmo biti previše hasty - čuli smo još u travnju koji NVIDIA mobilni čip nije igrao lijepo s Verizon's LTE. Možda kad Motorola je rekao da je odgađanje Bionic da se uključi "nekoliko poboljšanja" zapravo znači "obnove telefon s više LTE prijateljski CPU." Oba Samsung i Texas Instruments koristiti SGX 540 i Moto prethodno je okrenuo TI's OMAP za Droid, Droid 2, i Droid X. Onda opet, jednom, sumnjivo nisku benchmark rezultat nije najuvjerljiviji osnova za glasine.

Droid Bionic mjerilo izvješća PowerVR GPU, novi SPC-u? prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 29. svibanj 2011 05:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Droid Život | izvor NenaMark | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar