nedjelja, 29. svibnja 2011.

RSA SecureID hakeri mogu pristupiti Lockheed Martin poslovne tajne, kafeterija izbornika

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/29/rsa-secureid-hackers-may-have-accessed-lockheed-martin-trade-sec/:

RSA SecureID Dongles dodati sloj zaštite za sve, od ureda pilates klasa rasporedi na korporativne račune e-pošte, s bankama, tech tvrtki, pa čak i američke obrane izvođači koristeći hardver sigurnost tokeni kako bi zaštitili svoje mreže. Nakon povrede na RSA ožujka, međutim, tvrtka pozvala klijente potaknuti druge sigurnosne metode, kao što su lozinke i PIN kodova, teoretski zaštitu mreže od hakera koji svibanj imati je stekao sposobnost da se duplikat te kritične SecureIDs. Sada, Lockheed Martin tvrdi da je njegova mreža je došao pod udar, što je navelo RSA izdati 90.000 zamjene žetona u Lockheed zaposlenika. DoD ugovor ne sadrži detaljne podatke što hakeri mogu pristupiti, ali SecureID zaobići jasno treba uzeti vrlo ozbiljno, pogotovo kad se to malo keychain dongle pomaže kako bi zaštitili naše nacionalne sigurnosti. Ako je prošlog mjeseca Sony povrede nije već uvjeriti da govedina up svoje računalo sigurnost, sada bi moglo biti dobro vrijeme za zamjenu u 'Pa55werD1' za prilično jadno 'lozinka' koju ste koristili kako bi zaštitili vlastite tvrtke trgovina tajne za posljednjih deset godina.

[Hvala svima koji su poslali to u]

RSA SecureID hakeri mogu pristupiti Lockheed Martin poslovne tajne, kafeterija izbornika prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 29. svibanj 2011 11:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Boing Boing | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar