nedjelja, 29. svibnja 2011.

Google pinpoints shutdown datume za Val, Prijevod API (između ostalog)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/28/google-pinpoints-shutdown-dates-for-wave-translate-apis-amongs/:
'Tis tužan dan u svijetu Google ... barem za programere koji koriste bilo koju od nekoliko zlosretan API-ja. Kao što je internetski div API lista je narasla u posljednjih nekoliko mjeseci, to je donošenje odluke da se srediti malo u naporima "proljeće čišćenje." U stvari, grand ukupno sedam novih API-a pokrenute su tijekom Google I / O sama, ali izgleda kao da je kraj blizu za Blog Search API-ja, Knjige Podaci API, Image Search API, News Search API, Patent Search API, Sigurno pregledavanje API (V1 samo), prevoditi API, prekodirati API, Video Search API-ja i virtualnu tipkovnicu API. Od tih, Wave je najviše iznenađuje , ali Prevedi vjerojatno boli najviše - posebno za jetsetters koji se oslonio na one pečene-u usluge omotati glavu oko različitim jezicima. Prema GOOG, Prevedi API je službeno zastarjelo "zbog znatne ekonomske opterećenost opsežna zlostavljanja." Prilično prijeteći izraz, kako bi bili sigurni, a još jedan dokaz da je nekoliko trulih jabuka može uništiti stvari za cijeli nas. Hit linkove ispod da biste dobili uvid u štetu u punom - mi smo vam upozorenje, to nije lijepo.

Google pinpoints shutdown datume za Val, Prijevod API (između ostalog) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 28 svibanj 2011 17:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Thinq | izvor Google | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar