nedjelja, 3. travnja 2011.

Xperia X10 ide na prodaju za samo jedan dolar po ugovoru, Gingerbread s okusom budućnosti čini privlačan

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/03/xperia-x10-goes-on-sale-for-just-a-dollar-on-contract-gingerbre/:
Ok, pa par tjedana, mi ne bi stalo da Best Buy je spreman dati nam novac za nošenje Xperia X10 , još uvijek bi upravljao jasan svojih mana UI i zastarjeli softver. No, Sony Ericsson je smiješno što je prošlog petka po obećavajući za slap Gingerbread na ovaj 4-inčni lizalicu, što čini njegov sadašnji $ 1 ugovorene cijene eminentno više intrigantna prijedlog. Mi scouted iz Best Buy web izlaz i nije mogao naći X10 navedene na sve, pa to bi moglo vrlo dobro biti konačna dioničko razminiranje slušalica dostupnih na dućan po dućan osnovi. Ako ste u iskušenju da skočiti na ono što je izgleda kao najjeftinije Gingerbread uređaj za neko vrijeme, trebali biste biti svjesni da je android 2,3 ažurirati neće biti pada do kraja Q2 najranije, tako da neće biti minimum strpljenja potrebno.

[Hvala, Adam]

Xperia X10 ide na prodaju za samo jedan dolar po ugovoru, Gingerbread s okusom budućnosti što ga čini privlačnim prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 3. travanj 2011 09:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar