nedjelja, 3. travnja 2011.

3DxWare 10 omogućuje 3D miševi rad u 2D aplikacijama, ostavlja svoj standardni miš osjećaj malo stan (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/02/3dxware-10-lets-3d-mice-work-in-2d-apps-leaves-your-standard-mo/:
3DxWare 10 omogućuje 3D miševi rad u 2D aplikacijama, ostavlja svoj standardni miš osjećaj malo stan (video)
Vaš standardni miš može to učiniti na tablici, ali 3D miševi to učiniti s pomoćnim dimenziju - neki od vremena, ionako. Izađite 3ds Max i odjednom imate jedan os previše na ruke. Uostalom, velika većina aplikacija su 2D kako bi se slagala miševima koje mogu postojati u 3D stvarnost, ali su ograničene na izrazito dual-dimenzionalni postojanja. Nema više. 3Dconnexion, branse od nekoliko različitih kontrolera s dubinom , je objavio 3DxWare, Mac ili Windows driver koji omogućuje uzbudljiv 3D miševi za rad s dosadnim 2D aplikacije. Prvi video nakon pauze pokazuje neke jednom rukom zumiranja i pregledavanja, a drugi vam je rezanje i miješanje u Final Cut Pro - opet s nary tipkovnicu ili kontroler na vidiku. Softver je slobodan, ako imate kompatibilan miš, ali ako ne ćete se plaćati između $ 99 i $ 399 za prikladno skladu critter.

Nastaviti čitanje 3DxWare 10 omogućuje 3D miševi rad u 2D aplikacijama, ostavlja svoj ​​standardni miš osjećaj malo stan (video)

3DxWare 10 omogućuje 3D miševi rad u 2D aplikacijama, ostavlja svoj ​​standardni miš osjećaj malo stan (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. travanj 2011 20:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor 3DConnexion | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar