nedjelja, 3. travnja 2011.

TiVo e-mail baze podataka ugrožena Epsilon proboja sigurnosti, spambots umiješajte u radnju

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/03/tivo-email-database-compromised-by-epsilon-security-breach-spam/:
Ako ste pretplaćeni na bilo koji od TiVo e-na temelju priopćenja, sada bi bilo dobro vrijeme da provjerite je li vaše filtre za neželjene poruke su do nule. Epsilon, TiVo e-mail usluga, izvijestio je otkriće povrede sigurnosti koja je ugrožena privatnost nekih kupaca imena i / ili adrese e-pošte. Rigoroznog istraživanja je zaključio da nema drugih osobnih podataka je bio izložen, no to je ne samo TiVo to utjecati - druga velika imena, kao što su JPMorgan Chase, Citigroup, US Bank, Kroger, a walgreens su također vidjeli svojih korisnika deets iznio pred neidentificirani uljez. Kao što kažu, ne brojeve kreditnih kartica ili bilo koje druge osjetljive podatke doista je pobjegao, tako da jedina stvar koju stvarno moramo bojati je sam strah ... i napad na spam.

[Hvala, Devin]

TiVo e-mail baze podataka ugrožena Epsilon proboja sigurnosti, spambots umiješajte u radnju prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 3. travanj 2011 07:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Epsilon , TiVo | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar