nedjelja, 3. travnja 2011.

Android's in-app naplate čini trag: Dungeon branitelja besplatno na Android Market

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/02/androids-in-app-billing-makes-a-dent-dungeon-defenders-free-to/:
Dungeon Branitelji: First Wave trošak $ 3 kada je prvi izašao. Ovaj tjedan, IOS verzije će vas koštati devedeset devet centi. Ali ako želite igrati Unreal Engine-powered toranj obrana igra danas, možete ga besplatno - developer Trendy Zabava sada je naslonjena na Android-u novi sustav naplate app platiti za cijelu stvar. Mi ne možemo dati Trendy sve zasluge, naravno, kao i Glu Mobile Gun Bros i Tapulous 'Tap Tap Revenge 4 rade istu stvar, ali da naše znanje obojica su besplatno igrati od jednog dana. Free-to-play igara je kontroverzni prijedlog u konzolu i PC igre prostora - većina izdavača baš bi htjeli prodati igra jednom, i pozvati ga na dan. Na telefonu, međutim, gdje se aplikacije se očekuje da budu jeftini, on bi doista mogao učiniti više smisla naplatiti korisnicima za stavke i nadogradnje, nego da su korisnici "kupiti" igru. Bilo kako bilo, mi denar-pinchers su zadovoljni što bušiti s idejom. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Android's in-app naplate čini trag: Dungeon branitelja besplatno na Android Market

Android's in-app naplate čini trag: Dungeon branitelja besplatno na Android Market prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 2. travanj 2011 23:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar