nedjelja, 3. travnja 2011.

Čovjek usmjerava R / C automobila sa svojim rukama, da ne spominjem HTML5-based web-aplikacije (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/03/man-steers-r-c-car-with-his-hands-not-to-mention-an-html5-based/:

S desne Arduino odbora, R / C utrke auto, par spajalice i MacGyver duha, zamislimo većina svatko može hack zajedno kreativne daljinski nadzor ovih dana ... ali koliko se open-source web app HTML5 da će učiniti djelo iz bilo koje tablete, telefon ili PC? Gaurav Manek vještina upravo takva stvar, i on će se pokazati za vas na Apple ipad u video odmah iznad. Štoviše, on je također dobio Kinect hack koja koristi Microsoft dubine kamera (s kodom laboratorija NUI SDK) za kontrolu istog s valom dobro postavljeni ruku - mi smo već predviđa borba pesnicama on bi trebao i laboratorij partnera pokušajte za neke akcije head-to-head utrke. To je rekao, ne morate čekati za slavan kreator imati sve zabave. Zašto ne preuzeti svoj izvorni kod na naš linkove ispod i dati ga sami ići?

Čovjek usmjerava R / C automobila sa svojim rukama, da ne spominjem HTML5-based web-aplikacije (video) prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 3. travanj 2011 13:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Hack Day | izvor Gaurav Manek | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar