petak, 29. travnja 2011.

Verizon dokument sugerira LG Revolution će imati Netflix unaprijed instaliran

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/29/verizon-document-suggests-lg-revolution-will-have-netflix-pre-in/:
Nismo baš treba više dokaza da LG revolucija će biti prvi android telefon kako bi podržao / Netflix, ali novi, naizgled autentičan Verizon dokument posted by Središnja forum Android član je sada sve, ali je potvrdio tu činjenicu. Što je više, s obzirom da je Verizon touts Netflix kao jedan od telefona glavne značajke, čini se sigurno pretpostaviti da app također će doći pred-instaliran za tvoj zgodnost. Kao što možete vidjeti, Verizon također kaže da je telefon "uskoro", koji je, nažalost, o tome kao specifičan datum izlaska kao što smo vidjeli do sada. Pitate se što je u trgovini? Tada možda želite provjeriti hands-on mi je s app natrag na Mobile World Congress u veljači.

Verizon dokument sugerira LG Revolution će imati Netflix unaprijed instaliran prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 29, 2011 15:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Droid Život | izvor Android Središnja | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar