petak, 29. travnja 2011.

Motorola Xoom LTE ažurirati odgođen do ljeta, isto vrijeme kao i Bionic lansiranje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/28/motorola-xoom-lte-update-delayed-until-summer-same-time-as-bion/:
Motorola Xoom LTE ažurirati odgođen do ljeta, isto vrijeme kao i Bionic lansiranje
Motorola je upravo završio davanje vijesti i brojeve na svoje tromjesečno financijsko izvješće, a tamo je bio jedan malo zloća da smo jednostavno morali dijeliti: Xoom nadogradnju LTE je odgođen. Mi nećemo biti gledajući ga do ljeta u skladu s CEO Motorole Sanjay JHA, koji je također kada ćemo biti viđenje Bionic, kašnjenje da smo bili već oko sulking . PUP je malo nejasna o tome što je "problem" je da je uzrok kašnjenja, samo da bez obzira na kvalitetu zabrinutost postoji se odnosi na oba uređaja, a to jednostavno može biti da tvrtka čeka svoje LTE rollout doći malo dalje zajedno. Neto rezultat: jedan manje G za Xoom vlasnika do ljeta, i ne Bionic na sve do tada. Sori.

U smislu brojeva. Motorola kaže da je isporučen preko 250.000 Xooms u prvom tromjesečju ove godine, i uspio je neto prihode od 3 milijarde dolara. To je za 22 posto u odnosu na ovo vrijeme prošle godine, što je dovelo do gubitaka 0,27 dolara po dionici - puno ljepše od 0,72 dolara u Q1 2010. Mobilni uređaj prihodi su do 30 posto, a ukupno 9,1 milijuna mobilnih uređaja su se prodavali, od onih gotovo pola (4,1 milijuna kuna) su smartfone.

Motorola Xoom LTE ažurirati odgođen do ljeta, isto vrijeme kao i Bionic lansiranje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 28, 2011 19:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Droid Život , Sony Ericsson | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar