petak, 29. travnja 2011.

Nexus S 2.3.4 ažuriranje koje su sada dostupne putem rane usvojitelje priručnik instalirati

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/29/nexus-s-2-3-4-update-now-available-to-early-adopters-via-manual/:
Nexus S obzirom na primanje over-the-air update na 2.3.4 Android tijekom narednih tjedana, ali je Google zaradio od 1 nestrpljiv navijača i devs nadajući se da će dobiti dodatni Google Talk funkcionalnost prije. Umjesto beznadno provjere ažuriranja dok je pravo vrijeme, Powers That Be sada nude nadogradnju kao priručnik za preuzimanje svakome tko je već pokrenut 2.3.3 na i9020T (AWS-opremljeni model). Pozivamo vas da nastavite s oprezom ovdje i dvaput provjerite je li telefon kompatibilan, jer to su dva zahtjeva za preuzimanje instalirati ispravno. Mi smo sretno nabasao jedan od naših uređaja do 2.3.4 taj način, bez znoja ili suza, pa se nadamo da će biti glatka iskustvo za druge kao dobro. Ako odlučite biti avanturističkog i ažurirati Vaše Nexus S, kliknite na izvor link ispod za download potrebna ZIP datoteku.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje Nexus S 2.3.4 ažuriranje koje su sada dostupne putem rane usvojitelje priručnik instalirati

Nexus S 2.3.4 ažuriranje koje su sada dostupne putem rane usvojitelje priručnik instalirati prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 29, 2011 04:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink XDA Developers- | izvor Android 2.3.4 Narodne Download (zip) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar