petak, 29. travnja 2011.

Nikon Image provjere autentičnosti softvera potvrđuje Photoshop phonies

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/29/nikon-image-authentication-software-validates-photoshop-phonies/:
Teško je vjerovati da je ruski predsjednik Dmitrij Medvedev i Apple čovjek Steve Jobs bi se sve više giggly Granny Smith, i to je to s dobrim razlogom: da Apple je otprilike kao lažnu kao ovaj maleni iPhone . Prema ruskom zaštitarske tvrtke, međutim, Nikonov Image Authentication Software će vam reći drugačije. Ovo renderiranje je jedan od nekolicine koristiti za dokazivanje propust u fotoaparatu za kavu softver slika provjeru. Programi kao što su Nikon je primijeniti šifrirani potpis i slika na vrijeme su zarobljeni, a one prebrisati potpisa kada datoteka je promijenjena, čime se omogućuje provjera fotografija integritet. Prema ElcomSoft , tvrtka izložena pukotina u sustavu koristi Nikon, kao i sličan program zaposleni Canonov DSLR, koji su im omogućavali da ekstrakt potpis iz nepromijenjenu fotografije i primijeniti ga na phonies kao onaj gore. Prema odijelo, ni tvrtka je odgovorila na svojim nalazima. Za više smiješno krivotvorine, uključujući pucao od Mike Tyson ljulja tetovaža Angry Ptice, check out na izvor link ispod.

Nikon Image provjere autentičnosti softvera potvrđuje Photoshop phonies prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 29, 2011 01:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrunchGear | izvor ElcomSoft | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar