petak, 29. travnja 2011.

Bijeli iPhone debljine 4 stvara problem za slučaj odluka, vlasnici

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/29/white-iphone-4-thickness-creates-issue-for-case-makers-owners/:
Do sada ste vjerojatno vidjeli najnoviji spektakl konzumirati bijeli iPhone 4: to je deblji od crnih modela. Slika iznad prikazuje točku koristeći komad olova iz mehaničku olovku. Pa što, reći ćete, u pravedni gnjev za uređaj koje ste dobili deset mjeseci kasno. Pa, veličine razlika stvara potencijalni potrošač pitanje od slučajeva (barem one dobre) su proizvedeni protiv uske tolerancije dostavljaju Apple. Mi smo sami potvrdili, da Obložiti klizač koji odgovara crni iPhone 4 sasvim u redu mora biti prisiljeni na svoje mjesto na novom bijeli model. Nažalost, Appleov vlastiti spec. stranica se ne istaknuti promjene u debljini (mjereno na 9,5 po TiPb). Umjesto toga, još uvijek pokazuje 9.3mm dubinu sa sitnim odricanju navodi, "Stvarna veličina i težina ovisi o konfiguraciji i procesu proizvodnje." Rezultat je zbunjenost - će se tom slučaju stane ili neće? - Koja nikada nije dobra stvar za potrošače.

Ali zašto je bijeli iPhone 4 deblji? Phil Schiller spominje da je njegov tim je potrebno dodati dodatne UV zaštitu i drugih tweaks, u pokušaju da se smanji "neočekivane interakcije" između poklopca je bjelina i interne komponente. Kao takav, Apple je očito potreban da bi se žrtvovati neke suhonjavost za bolje funkcioniranje bijeli telefon. Rezultat svega ovoga je da sada imamo ono što izgleda da se četiri različite veličine / gumb konfiguracija koje se moraju uzeti u obzir prilikom kupovine shrink-umotan slučaj za svoj bijeli iPhone 4, crni iPhone 4, bijeli iPhone Verizon 4, ili crna Verizon iPhone 4. Sretno s tim.

Dodatni izvješćivanja Sam Sheffer

[Hvala, Jon]

Varalica pod:

Bijeli iPhone debljine 4 stvara problem za slučaj odluka, vlasnici prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 29, 2011 05:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar