petak, 29. travnja 2011.

iZettle je čip za čitanje Square natjecatelj će uzeti svoj novac, bez swipes potreban (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/28/izettles-chip-reading-square-competitor-will-take-your-money-n/:

Svatko čini se da je dobivanje na brodu s trgu's iPhone kreditna kartica čitač - Apple započeo s prodajom uređaja u svojim trgovinama prošlog tjedna, pa čak i Visa je snimljen financijski interes u društvu. Međutim, s obzirom na popularnost prijevare u borbi protiv čip-omogućen pametne kartice na drugoj strani ribnjak, trg je nudeći ne sasvim uklapa račun. iZettle ima sličan rješenje za Europu, koja uključuje sve-tako-potrebne čitač pametnih kartica, koje tvrtka pokreće u Švedskoj u lipnju ove godine. Ne samo da Vam omogućiti da prihvatiti plaćanje kreditnom karticom od prijatelja ili klijentima, app dodaje socijalne twist. Trgovci mogu e-pošte fotografiju i potvrdu kupcima, koji se onda mogu podijeliti svoje najnovije plijen na Facebooku . Naravno, ako to počinje uhvatiti, to bi mogao napraviti objašnjavajući da je "strašan posao", te zabio na novi laptop koji je mnogo teže kad to pops gore na vaše druge značajne vijesti feed.

[Hvala, David]

Nastaviti čitanje iZettle je čip za čitanje Square natjecatelj će uzeti svoj ​​novac, bez swipes potreban (video)

iZettle je čip za čitanje Square natjecatelj će uzeti svoj ​​novac, bez swipes potreban (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 28, 2011 23:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iZettle | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar