petak, 29. travnja 2011.

Intelov Cedar Trail dobiva neke naočale, spaja CPU i GPU na jednom čipu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/29/intels-cedar-trail-gets-some-specs-combines-cpu-and-gpu-on-a-s/:
Intel Atom Lineup
Taj novi procesor miris tek je počeo gubiti iz Oak Trail , a mi već smo dobivanje neke tantalizing pojedinosti o sljedećoj generaciji Atom čips - Cedar Trail . Kao što se očekivalo, Intel je preselio u 32-nm , što omogućuje da se nagurati GPU i CPU na isti luč silicija. Prva dva modela, D2500 i D2700, će biti dual-core, sport 1MB L2 cache memorije, i imati TDP od 10W jadno - 3W niži od trenutnog dual-core Atom. Bivši će se radi na 1.86GHz sa Hyper-Threading isključen, a D2700 flips prebaciti na one dvije dodatne teme i slatkiš gore usjek na 2.13GHz. Nova integrirana grafika će hvaliti bolje HD dekodiranje i podršku za Blu-ray reprodukciju, koji u kombinaciji s poruge fanless dizajna i WiDi, napraviti Cedar Trail prirodni prikladan za dnevni boravak.

Intelov Cedar Trail dobiva neke naočale, spaja CPU i GPU na jednom čipu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 29, 2011 16:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AnandTech | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar