petak, 29. travnja 2011.

Pioneer AppRadio donosi aplikacije, iPhone povezivanje s crtica

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/29/pioneer-appradio-brings-apps-iphone-connectivity-to-your-dash/:
Ako Pioneer- AppRadio (SPH-DA01) ikada vidi svjetlo dana, to će se pridružiti dug popis integrirane i aftermarket proizvoda pokušava igrati off iPhone uspjeh. Prema CrunchGear (i svojih anonimnih tipster), FCC-leaked uređaj ima 6,1-inčni zaslon osjetljiv na dodir i ugrađenim aplikacijama, zajedno s USB port za pristup sadržaju (i vjerojatno, podatkovnu vezu) na 4,1 IOS uređajima. Mi zamisliti hardver biti sličan 6,1-inčni AVIC-X930BT da Pioneer najavio na CES , uključujući i Bluetooth povezivost, utor za microSD kartice, i GPS funkcionalnost, uz AM / FM radio i single-disc CD player. iPhone povezivanja stvarno postavlja ovaj prijemnik pored, uz uključivanje dodatnih aplikacija, kao što je Pandora i iHeartRadio , s mogućnošću dodavanja novih aplikacija u budućnosti, kao dobro. Mi smo nevjerojatno skeptičan o uređaju GUI imaju bilo kom osnovu na mockup slici iznad, ali ako grafika su nešto poput one na modelima smo vidjeli na CES-u ne očekivati ​​da će biti razočarani.

Pioneer AppRadio donosi aplikacije, iPhone povezivanje s crtica prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 29, 2011 03:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TechCrunch | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar