ponedjeljak, 18. travnja 2011.

UAE planira enterprise-class poruka zabrane za pojedince i mala poduzeća?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/17/uae-plans-enterprise-class-messaging-ban-for-individuals-and-sma/:
Čini Ujedinjeni Arapski Emirati nije bio zadovoljan s špijuniranje sporazuma koji RIM staviti na mjesto - sada, vlade telekomunikacije regulatornog tijela navodno će ograničiti BlackBerry Enterprise Server (BES) usluge za tvrtke s više od dvadeset BlackBerry računa svaki. Zanimljivo, RAT sama niječe da je bilo koje usluge će biti zaustavljen na pojedince ili manje tvrtke, čak i kao RIM sama tvrdi da je takva zabrana doista će stupiti na snagu, iako RIM također tvrdi da "će biti industrywide politike primjenjuju jednako na sve Enterprise Solution usluga ", sretno upućuje na to da konkurenti će također biti pogođene . Zabrana navodno je zakazana za 1. svibnja, tako da neće biti dugo čekati - u najmanju ruku, mi ćemo vidjeti tko govori istinu dva tjedna od danas.

UAE planira enterprise-class poruka zabrane za pojedince i mala poduzeća? prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 17. travanj 2011 23:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AP , WSJ , RAT | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar