ponedjeljak, 18. travnja 2011.

Inhabitat tjedan u Green: luda koncept automobila, Milan Namještaj sajam, i nove solarne tehnologije

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/17/inhabitats-week-in-green-crazy-concept-cars-the-milan-furnitu/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.

Svijetu obnovljivih izvora energije dobio potres inovacija ovog tjedna kao Inhabitat izvijestio je revolucionarni novi solarne tehnologije koja bi mogla donijeti solarnih zastario - vidi Engadget's upravo ovdje - i namjeravate koristiti zajedničke pećnicu hrđe generirati goleme količine jeftine energije . Također smo vidjeli zelene energije projekata pokupiti pare širom svijeta kao Pakistana najavio da će graditi svoj ​​prvi on-grid Sunčevog sustava , Chevron započeo planira investirati u vjetroelektrane u Kazahstan , a Eriksson arhitekata predstavio energetski učinkovita geodetske dragi kamen grad za Kina.

Green tech prijevoz odminirane off kao i mi je uzeo pogledati na ludi 23-putnika električni Superbus koji može pogoditi 155MPH i Phoenix Roadster - prvi svjetski biorazgradivih automobil. Volkswagen se također okrenuo glave kao što je predstavio sve-električni koncept verzija klasičnog VW Bus, i vidjeli smo održivog prijevoza isploviti kao Zyvex predstavio Nanotech Piranha brod , što je 75% lakši, 40% jači, i 400% više goriva- učinkovitiji od aluminija plovila. Konačno, predstavio nekoliko novih zelenih vozila vruće kao Shanghai Auto Show je počeo da rev gore - Luxgen je sve-električni Neora koncept automobila i Peugeot Hybrid SXC .

U međuvremenu, ovaj tjedan donijeli smo vam najbolje i brightest zeleni proizvodi od 2011 Milan Namještaj sajam - od energije apsorbira svjetiljka da nikad ne treba biti uključen u prvi svjetski boja mijenja OLED panela za omamljivanje privjesak svjetlo napravio u potpunosti od recikliranog kartona piti . Mi također showcased nekoliko projekata za naivčina elektroniku - revolucionarni rad slitine koja bi mogla priložiti gadgete sutra i prekrasna bambusa MacBook slučaj - i mi zajednički 7 načina da biste dobili vaše dijete uzbuđen o fotografiji.

Nema komentara:

Objavi komentar