ponedjeljak, 18. travnja 2011.

Switched On: Flip-flops

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/17/switched-on-flip-flops/:
Svaki tjedan Ross Rubin doprinosi uključen , kolumnu o tehnologiji potrošača.

Ovaj tjedan je najava da je Cisco oplate svoje Flip Video poslovanje je, ali najnoviji preokret u povijesti tržišni udio vodećih uređaja. Flip je dobio svoj ​​početi nakon njegova tvorca, Pure Digital, mijenjati svoj ​​izvorni jednokratnu kamkorder se reusable nakon haker pokazao bi to moglo biti učinjeno. A njegov uspjeh je nastavio prkositi konvenciji da je proizvod će rezonirati protiv pobio digitalne kamere i sve nadležne smartphone koji bi mogao pucati konkurentne - pa čak i visoke razlučivosti - video.

Flip je također skočila iznad tržišni udjel poduzeća s daleko jači od brendova kao što su Sony i Kodak, iako je potonji napravili dobitke na niz hitova, uključujući i 1080p-snimanje Zi8 i vodootporan PlaySport . To čak i uzvratio početni nalet od Appleovog iPod nano i bio je još uvijek drži svoju nakon debi najnoviji iPod Touch, koji je hvatanje HD video lice od iPhone i dao ga bez ugovora. Da, Flip obješen tvrd. Zato je njegov otkaz govori svezaka o tvrtki Cisco, tvrtka koja je stečena za neke 590 milijuna dolara u dionice.

Cisco je potrebno pokazati rast s linije potrošača proizvod koji ne bi mogao lako biti proširen s akvizicijama te da dobiveni malo veze s majkom brand - čak i manje od Linksys, tvrtke umrežavanje liniju. Cisco svakako pokušao. No, Flip grupa je napravio nekoliko lažnih poteze koji ispružio poput pop-out USB konektor, i uz malo da oprugom radost.

Nastaviti čitanje uključen: Flip-flops

Switched On: Flip-flops prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 17. travanj 2011 20:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar