ponedjeljak, 18. travnja 2011.

Meizu MX biti Jack Wong's next telefon san, dolazi s HDMI-out do kraja godine

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/17/meizu-mx-to-be-jack-wongs-next-dream-phone-coming-with-hdmi-ou/:
To je samo bio 109 dana od Meizu je izvanredan lansiranje M9 Android, ali kao što svi znamo, postoji ništa zaustaviti naš čovjek Jack Wong iz zadirkivanje njegov sljedeći borac telefon na njegov forum. Ranije poznat kao M9II , Wong sada je preimenovan u ovaj 4-inčni slušalicu MX - očito je skraćeno za "Meng Xiang" ili "san" u mandarinskom kineskom, iako X može također lukavo dvostruko se kao rimski broj za 10 ovdje. Također, zajednički je iznad stvarnom životu pucao od MX mock-up - nije daleko od ranijih uzvratiti - što je prikladno vidio chillaxing na CEO-a krevet. U odvojenom forum thread, mi smo rekli da HDMI i koaksijalni digitalni audio izlaz će biti prisutan na MX, i 16 GB model će biti izdana do kraja godine vjerojatno za 3580 ¥ ($ 548). Iako je to značajan skok od M9 je 2699 ¥ ($ 413), Wong inzistira na tome da oba telefona dijele isti profitna marža, i iskreno, to će i dalje biti prilično dobar posao za neke Cortex-A9 dobrota pod veći ekran. Mi ćemo biti ovdje za vas čeka, Meizu!

Nastaviti čitanje Meizu MX biti Jack Wong's next san telefon, dolazi s HDMI-out do kraja godine

Meizu MX biti Jack Wong's next san telefon, dolazi s HDMI-out do kraja godine prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 17. travanj 2011 22:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Meizu Me | izvor Meizu BBS | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar