ponedjeljak, 18. travnja 2011.

IOS i Android nastaviti parčad daleko na tržištu mobilne igre, konzole i ostati jaka

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/18/ios-and-android-continue-chipping-away-at-mobile-gaming-market/:
Let's face it - smartphone (naime, IOS i Android uređaja) polako se parčad daleko na prijenosni gaming tržišta. Ako se podsjetimo, Apple je lijepo kriška od tržišni udio pita - a što ćete primijetiti na slici gore, mi smo gledajući isti trend ovaj put okolo. Prema podacima iz Flurry i NPD Group, IOS i Android zarađuju poveliki komad prihoda u prijenosni gaming softver sfere, sa Nintendo DS-a dominantan udio na tržištu pada od 70 posto u 2009 na samo 57 posto u 2010 za smještaj došljaka . Mi svibanj biti gledajući smanjenje relativne prihod jer PSP i DS su na putu van kako bi napravili mjesta za NGP i 3DS - no, ovaj grafikon govori samo tekući-gen prijenosna računala. Ali hej, to je lako za gotovo bilo tko da provedete jedan mužjak na punopravno igra, zar ne? Voditelj prošlosti pauze za neke više videogame prihoda statistikama, ako vam se svidi.

U grafikonu ispod, primijetit ćete da kombinacija IOS i Android stavlja samo dva na osam posto ukupnog prihoda cijelog videogame tržište softvera. Naravno, dva OSes su se ugriz prijenosni prostora, ali u usporedbi s ukupnom video igre primitaka od softvera, oni nisu supplanting konzole. Mi zapravo vidite smanjenje prijenosni gaming prihoda od ukupno 29 posto na 24 posto u Sjedinjenim Američkim Državama ukusna pita od igre, dok je konzola igre skočio pet posto u međuvremenu. Heads up ipak, ova statistika ne pratiti korištenja, upravo dolara se proveo - ništa, kaže da je tip koji je kupio gomile DS softver nije provesti cijeli dan na svom NeoGeo Pocket Boja umjesto.

Nastaviti čitanje IOS i Android nastaviti parčad daleko na tržištu mobilne igre, konzole i ostati jaka

IOS i Android nastaviti parčad daleko na mobilno igranje na tržištu, konzola i dalje jak prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 18, 2011 04:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TUAW | izvor Nalet | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar