ponedjeljak, 18. travnja 2011.

Philips prodaje HDTV poslovanja u Hong Kong-based TPV Technology, će se zasititi s royalty plaćanja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/18/philips-sells-hdtv-business-to-hong-kong-based-tpv-technology-w/:
Philips je stvaranje teevees za više od 80 godina, ali danas je novi predsjednik je najavio da je ovo katom povijesti dolazi na kraju. Nije moguće generirati profit od svojih HDTV podjeli - da je izgubio tvrtka 87.000.000 € u prvom tromjesečju - Philips će uskoro prodati većinu udjela u njemu u Hong Kong proizvođača TPV Technology, zadržavajući udio od 30 posto vlasništva i dogovaranja zajamčena naknade isplate 50.000.000 € godišnje od 2013 nadalje. To nije loš posao za nizozemskog proizvođača potrošačke elektronike, čije je dno crta u prvom tromjesečju bio je 137.000.000 € u crno, ali bi bio dvostruko da je novi aranžman bio na licu mjesta. Svi 4.000 Philips zaposlenici rade pod HDTV kišobran će biti prebačen preko TPV, iako je tvrtka kaže da ne želi "tržištu pogrešno da je [to] namjeravate lay-off puno zaposlenika." Koji ne znači da neće. Video intervju sa Philips 'šef Frans van Houten raspravlja o promjeni smjera mogu se naći nakon pauze.

Nastaviti čitanje Philips prodaje HDTV poslovanja u Hong Kong-based TPV Technology, će se zasititi s royalty plaćanja

Philips prodaje HDTV poslovanja u Hong Kong-based TPV Technology, će se zasititi s royalty plaćanja prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 18, 2011 05:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink FlatpanelsHD | izvor Bloomberg | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar