utorak, 26. travnja 2011.

Mladost spremna za početak iznajmljivanje video na zahtjev filmova iz velikih studija?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/25/youtube-ready-to-start-renting-video-on-demand-movies-from-major/:
Prema zabavu website Zamotajte, Googleov YouTube napokon je zaključana sve studio bavi sama dobiti potpuno u film online najam igre. U izvješću se navodi da bi mogao pokrenuti čim ovaj tjedan sa filmovima iz smjerova, uključujući Sony, Warner i Universal, kao i manji entiteti kao Lionsgate, Kino Lorber i drugih nezavisnih. To ne čini se da izazov (sada veći nego Comcast , ali još uvijek manja od HBO) Netflix, sa neimenovani studio exec citiran u članku govori kako je sretan što su vidjeti nove sudionike iznajmljivanje (i na kraju prodaja) filmovi to nije korištenjem modela pretplate . Apple trenutno vodi online VOD tržište nakon skakanje u sa iTunes natrag u 2008 , tako očito da je glavni cilj, ali bez bitnih informacija (cijene, kvaliteta slike i sadržaja), teško je reći koliko izazivač je to. VOD glasine su swirled oko YouTube za sasvim neki vrijeme i to razvalja 3,99 dolara iznajmljivanje indie filmova malo više od godinu dana, ovdje je u nadi da ide cijeli put i ponuditi ništa manje nego 3D i 4K streaming za početak.

Mladost spremna za početak iznajmljivanje video na zahtjev filmova iz velikih studija? prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 25, 2011 22:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Zamotajte | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar