utorak, 26. travnja 2011.

Chicago je Adler Planetarij početi projektiranje 8K 8K po slike od ovog srpnja, staviti kino na sramotu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/26/chicagos-adler-planetarium-to-start-projecting-8k-by-8k-images/:
Ok, tako da nije sasvim 8K video, nismo tu još , ali Adler planetarij i potpuno novi Grainger Sky Kino oko nam pokazati što 64 megapiksela slika izgledati na velikom ekranu. Opisao kao "najveći pojedinačni bešavne digitalne slike u svijetu", rekao je sliku unutar planetarij će doći iz 20 projektora zakačen do 45 računala za obradu podataka, i trebao bi pružiti najviše lucidan i zadivljujuće pogled k naš svemir koji se može dobiti bez zapravo izlaska iz Zemljine atmosfere. Novi show započinje 8. srpnja, što je staviti zajedno s pomoći iz NASA-e i IBM-a među ostalima. Skoči prošlosti pauze za punu press release.

Nastaviti čitanje Chicago je Adler Planetarij početi projektiranje 8K 8K po slike od ovog srpnja, staviti kino na sramotu

Chicago je Adler Planetarij početi projektiranje 8K 8K po slike od ovog srpnja, staviti kino za sramotu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 26, 2011 03:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Adler Planetarij | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar