utorak, 26. travnja 2011.

DARPA je novi Space Surveillance teleskop će zadržati naše satelita siguran od međuzvjezdane krhotine

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/26/darpas-new-space-surveillance-telescope-will-keep-our-satellite/:
Što je to na nebu? Ptica? Zrakoplovom? Oh, to je samo neki junk plutajuæi okolo u prostoru, predstavlja glavne prijetnje naše vojske špijun sateliti. Da bi oko na to, inženjeri DARPA , MIT-a Air Force Unleashed su novi 110 milijuna dolara teleskopom koji je bio u radi devet godina. Novi Space Surveillance Telescope (SST) je sposoban isporučiti širokokutni pogled na Zemlji svodom zahvaljujući CCD zakrivljena. To omogućava za masovno 3,5 otvor blende f/1.0 i ekspozicije, hvatanje više svjetla u dan da je prosječni opseg može u tjedan dana. Kao dio Air Force's Space Surveillance Network (SSN), teleskop je primarni zadatak bit će da se brine za sve mikrosateliti, meteora ili drugi stranac izmet se kreće istom brzinom kojom Zemlja rotira. Sustav razvijen od prve slike ranije ove godine, a ratnog zrakoplovstva svibanj konačno mjesto SSTs u cijelom svijetu, stvarajući pokrivač od 360 stupnjeva nadzor i ide dug put prema održavanju našeg spycraft toplo, udoban, i siguran od galaktičkih opasnosti.

Nastaviti čitanje DARPA je novi Space Surveillance teleskop će zadržati naše satelita siguran od međuzvjezdane krhotine

DARPA je novi Space Surveillance teleskop će zadržati naše satelita siguran od međuzvjezdane krhotine prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 26, 2011 16:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PhysOrg | izvor DARPA | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar