utorak, 26. travnja 2011.

ASUS Eee Pad Transformator ide na prodaju u SAD-u, odmah se prodaje na Amazonu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/26/asus-eee-pad-transformer-goes-on-sale-in-us-immediately-sells-o/:
SAD je morao čekati za svoje Eee Pad Transformator pokrenuti nešto duže od ostatka svijeta, ali je napokon je stečen svojoj želji i danas potrošača reakcija čini se da je ništa kratko je proždrljiv. Amazon nalogu stranici za 400 $ android 3,0 tableta Čini se da je otišao iz "na lageru" na "out of stock" u roku od samo nekoliko minuta, dok Target - dobavljač ispunjava naloge u ime Amazon - također navodi Transformer kao trenutno nedostupan. ASUS 'vlastiti Gdje kupiti stranici vodi nas hrpa mrtvih završava kao i, s Best Buy su jedini trgovac mi trenutno možemo naći sa zaliha u SAD-u. Mi ne možemo sa sigurnošću reći da li ste gledamo velika potražnja ili ograničeno samo ponude, ali to je teško raspravljati s ASUS 'odlična vrijednost propozicija ovdje: 10-inčni IPS zaslon, dual-core SPC i značajka-bogata tableta OS sve za manje od četiri Benjamins. Vi samo trebate biti brzi na obaraču, ako želite jedan.

[Hvala, Noa]

ASUS Eee Pad Transformator ide na prodaju u SAD-u, odmah se prodaje na Amazonu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 26, 2011 04:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlickDeals.net | izvor Amazon , Best Buy , ASUS (gdje kupiti) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar