utorak, 26. travnja 2011.

Don-8R panhandling robota postavili kako bi beskućnicima zastarjele (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/26/don-8r-the-panhandling-robot-set-to-make-the-homeless-obsolete/:
Do sada, jedno polje nije siguran od robota smetnji : prikupljanje novca na ulici. Ne za dugo. Prostor već pretrpane uz gitaru svira hippies, psi u bandanas, a djeca nose jarko narančasta kutija UNICEF ima novu snagu računati sa. To je Don-8r (izgovara se "donatora", za one koji ne govore robot), programirani izričito prikupiti promijeniti i biti sladak. Sveučilište Dundee studenata Tim Pryde stvorio novac-fueled robota kako bi skupio novac za dobrotvorne svrhe. To je uzeti malo vrti oko škole i kampus već mastered tri Ps novca zbirke: ljubaznost, upornost, i performanse - potonji obavlja putem mijenja boju svjetla u kuglu nalik na glave. Video Don-8R radi svoj stvar nakon pauze.

Nastaviti čitanje Don-8R panhandling robota postavili kako bi beskućnicima zastarjele (video)

Don-8R panhandling robota postavili kako bi beskućnicima zastarjele (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 26, 2011 07:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor Tim Pryde | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar