utorak, 26. travnja 2011.

Koalicija tvrtki stvara WebM Zajednice križa License inicijativu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/26/coalition-of-companies-creates-webm-community-cross-license-init/:
Kada je Google predstavio svoj ​​WebM open source medijski format i proglasio da je to jedan kodek vladati svim drugima , bilo je i onih koji su prezirao njegova korisnost i osjetio da H.264 bi trebao naslijediti zemlju. WebM moć pretvoriti neke od tih čvrst klevetnici, i na rally više za VP8 / Vorbis uzrok, 17 tvrtke sada su formirali WebM Zajednice Cross-licence (CCL) inicijativu inter-druženje svoje WebM vezane uz IP resursa. Inicijativa je osnovana tako da svi mogu koristiti El GOOG omiljene multimedijski kodek slobodna od prijetnje patenta parnicama , i CCL superfriends će dočekati više članova kako bi se poduprle njihove pravne možda - ali one koji se žele pridružiti moraju odobriti royalty-free licencom bilo koji od njihovih patenata koji pokrivaju WebM tehnologija. Strast za usmjeravanje web standardima i spremnost da se širili riječ o WebM nije mogao nauditi, ili - novi oblici ne prodati sebe, Y'know.

Koalicija tvrtki stvara WebM Zajednice križa License inicijativu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 26, 2011 05:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor WebM | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar