nedjelja, 26. prosinca 2010.

Nintendo 3DS pre-naloga početi u GameStop, još uvijek nema službeni američki cijena

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/26/nintendo-3ds-pre-orders-begin-at-gamestop-still-no-official-us/:
Forumites na NeoGAF su ga razgovor se cijelu večer, i siguran dosta, to je istina - počevši jutros, možete rezervirati Nintendo 3DS ispuštanjem stog promijeniti u bilo GameStop trgovini. Kako visoke morat ćete gomilati novac čini se da ovisi o lokaciji, kao zaposlenik u New Yorku htio da depozit $ 50, čak i kao Arizona je rekao da bih samo treba bankroll skromnih 25 dolara, ali ni način na koji će novac ići izravno prema što-još-neodređen ( najvjerojatnije 300 $ ) kupoprodajne cijene. Ukoliko vaše lokalne GameStop ne prepoznaju autostereoscopic handheld's nadnesen dostupnost, samo ljubazno ih zamoliti da se konzultira svoje računalo, naći SKU polje i upišite se u magične brojeve "020132". Zatim, mukotrpno čekati do ožujka podnijeti zahtjev za vaše nagrade.

Nintendo 3DS pre-naloga početi u GameStop, još uvijek nema službeni američki cijena prvobitno pojavio na Engadget na ned, 26 pro 2010 13:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor NeoGAF | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar