nedjelja, 26. prosinca 2010.

Nissan Leaf ste stope protiv drugih vozača, stvara visoki rezultat popisa za hypermilers

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/26/nissan-leaf-rates-you-against-other-drivers-creates-a-high-scor/:
Nissan Leaf ste stope protiv drugih vozača, stvara visoki rezultat popisa za hypermilers
Xbox Live i sustav vrstu Postizanje nanovo visok rezultat popisa, omogućujući vam da se natjecati protiv vaših prijatelja čak i kada ste u roamingu solo kroz stark, neplodna pustopoljina. Izgleda da Nissan radi puno s istog lista - ali minus bloatflies i supermutants. Kao što automobili su sada kotrljanje vanjska strana da žele vlasnici smo učenje više o tome upravo ono što svojim Carwings sustav može učiniti i drugi uredan trik je "Regionalna Rankings" stranicu, gdje je jedan vozač je vozeći učinkovitost je ocijenjeno protiv drugih u tom području. Tu su bronca, srebro i zlatne medalje gore za iznenadan zahvat, ali, ako pokriti stvar brzinom trake i samo mijenjati spust, možda samo biti nagrađeni platine nagradu. Što da ste dobili? Zašto, malo slika trofeja, naravno. Što ste očekivali?

Nissan Leaf ste stope protiv drugih vozača, stvara visoki rezultat popisa za hypermilers prvobitno pojavio na Engadget na ned, 26 pro 2010 15:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog Green | izvor MyNissanLeaf Forum | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar