nedjelja, 26. prosinca 2010.

Stereoskopska copy-paste konačno donosi da je klon alat u treću dimenziju (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/26/stereoscopic-copy-paste-finally-brings-that-clone-tool-into-the/:
Stereoskopska copy-paste konačno donosi da je klon alat u treću dimenziju (video)
Sa desne itko softver može biti fotografija guru uređivanje, uklanjanje crvenih očiju, uklanjanje ružan blemishes, a možda i dodavanje slika Godzilla vreba u pozadini samo za zabavu. Međutim, ako ste bili nesretni dovoljno da pokušaju učiniti isto u 3D znate koliko je izrazito nezadovoljavajući to iskustvo može biti. Možda ne za dugo. Zahvaljujući NewScientist samo smo uhvatili tračak listopada prezentacija švicarskog inženjera Joren van Baar i WAN-Yen Lo pod nazivom "stereoskopski 3D Kopirati i zalijepiti." To je, u osnovi, točno ono što zvuči kao, alata koji omogućuju definiranje različitih objekata i zrakoplova na stereoskopske slike, slično kako biste mogli zgrabite oblik s čarobni štapić alat, a zatim je umnožavati i pomicati koji oblikuju oko na obje dijelovi 3D fotografija. Softver ručke ponovno stvaranje sjene, automatski rješavanje okluzije previše, i dok rezultati nisu savršeni, osobito ako se pokušavate promijeniti perspektivu ili djelomično zatvoriti objekt iza nešto što je transparentno, to sigurno adut težak to učiniti ručno . Provjeriti video ispod i uzeti trenutak biti zahvalni da vam nije morao kupiti darove za sve one djece gore.

Nastaviti čitanje Stereoskopska copy-paste konačno donosi da je klon alat u treću dimenziju (video)

Stereoskopska copy-paste konačno donosi da je klon alat u treću dimenziju (video) prvobitno pojavio na Engadget na ned, 26. prosinac 2010 08:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink NewScientist | izvor Stereoskopska Kopirajte i zalijepite | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar