nedjelja, 26. prosinca 2010.

NeuroSky štapići EEG senzora u golf vizir, ga prodaje na japanskom sportaša (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/26/neurosky-sticks-eeg-sensors-in-a-golf-visor-sells-it-to-japanes/:
NeuroSky's čitanja misli slušalice nisu točno revoluciju moderne korisničkog unosa - samo mjere midichlorian računati i kontrole app ili tri - no tvrtka je definitivno kreće prema proizvodima koji javnost može uzeti ozbiljno. Ovaj BrainAthlete sustav, na primjer, prvi uveličali Tokyo Game Show 2010 kao ružan sweatband , ali budući da je diplomirao na ovaj lijep golf vizir cap, koje samo mjere sportaša moždanih valova kako oni igraju, a ne obećanje mozga kontrole. Ideja je da treneri mogu analizirati podatke u realnom vremenu, i potencijalno naći prednosti i slabosti u svojim optužbama 'stanje uma. 40.000 ¥ (oko $ 483) je otišao na prodaju u Japanu početkom ovog mjeseca, te obećava da će pronaći Amerike raspoloživost u prvom kvartalu iduće godine. Dovoljno vremena za vas da shvatite kako ćete dobiti jedan na vašeg protivnika 's glave. Video nakon pauze.

Nastaviti čitanje NeuroSky štapići EEG senzora u golf vizir, ga prodaje na japanskom sportaša (video)

NeuroSky štapići EEG senzora u golf vizir, ga prodaje na japanskom sportaša (video) prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 26. prosinac 2010 02:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PCWorld | izvor BrainAthlete | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar