nedjelja, 26. prosinca 2010.

Nikon patenta app detalje objektiv s ručnim i elektronskim zoom, snimateljima radovati

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/25/nikon-patent-app-details-lens-with-manual-and-electronic-zoom-v/:
Mi računao da je samo pitanje vremena, i siguran dosta, čini se kao da inženjeri na Nikon su već jedan korak ispred svih drugih. Za one koji ste pokušali snimiti video na konvencionalnim DSLR, oni 'vjerojatno naletio na jedan problem posebno: zumiranja. To je prilično teško maltertirati D3S pod idealnim okolnostima, ali pokušajte ga drži odmjeren, a istovremeno imajući čvrsto prianjanje na zoom i fokus brojčanika. Bez kamera rig, to je u suštini nemoguće dobiti ništa više od početnik snima, zajedno s mnoštvo zamućenja i više Jellyvision nego što bi mogao uzdrmati maslac nožem u. Ako sve ide dobro, sljedeći Nikkor objektiv kupiti može napraviti spomenutih tragedija samo još jedan komični dio povijesti. Nikon očito je sanjao jedan objektiv koji se mogu zumirati i ručno (za još uvijek fotografije) i elektronički (za video), i još bolje, postoji ništa zaustaviti ovu iz također podržava odijelo je sigurno-to-biti-nadolazećem ZLA linija od mirrorless kamere. Onda opet, to nije kao što je prijava patenta diktira kraj-term izdanje, ali ako svi mi križ naše prste u sklad i zalog vjernosti Big N, tko zna kakve magije se moglo dogoditi.

Nikon patenta app detalje objektiv s ručnim i elektronskim zoom, snimateljima radujte se prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 25 pro 2010 23:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista , Nikon Glasine | izvor Egami | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar