subota, 11. prosinca 2010.

Shogun Bros Chameleon X-1 miša razmeće svoje skrivene Gamepad

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/10/shogun-bros-chameleon-x-1-mouse-flaunts-its-hidden-gamepad/:
Ne, oči vas ne varaju - ne jedan malo. Vi ste u potrazi u PC gamepad ugrađene u dnu miša, a ne sivilo jednog u to. To se zove Shogun Bros Kameleon X-1, a ako ste upravo zaljubili, bojimo nema predložene cijene, kupac datum ili način da to kupiti još. Ono što znamo smo obećali naočale, koje uključuju i 5-fazi podesiv 1600dpi optički senzor sa 125Hz biračkih stopa - koja doduše zvuči prošle gen - koji se spaja na tvoj Windows PC preko USB dongle sportske 2.4GHz bežični. Ima 14 tipke na dnu, 7 na vrhu, a tvrtke stranicu podrške sugerira uređaj ima force feedback, kao dobro. Mi nismo strašno bika na "sophisticed Norveška Nordic Chip sustava" kontroler očito ima, ali s obzirom da su tri vrlo legitiman gleda slike uređaj u našoj galeriji ispod, nećemo ga otpisati još dosta.

Shogun Bros Chameleon X-1 miša razmeće svoje skrivene Gamepad prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 pro 2010 21:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Shogun Bros | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar