subota, 11. prosinca 2010.

FCC izvješće nalazi 68 posto američkih širokopojasnih priključaka zapravo nisu širokopojasni

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/10/fcc-report-finds-68-percent-of-us-broadband-connections-arent-r/:
Kao FCC sama je očito jasno, definicija "širokopojasni" je stalno mijenja jedan, i svom najnovijem izvješću sada je objavio samo kako je teško za SAD kako bi išli ukorak s tim promjenama. Prema izvješću, puni 68 posto "širokopojasni" veza u SAD-u zapravo ne može se smatrati širokopojasne usluge, kao i oni pasti ispod agencije najnovije minimalni uvjet od 4 Mbps nizvodno i uzvodno 1 Mbps. Također je značajno, ali pomalo pokopan u izvješću, su FCC nalazima na korištenje mobilnog širokopojasnog pristupa. Agencija je utvrdio da mobilnim pretplatnicima bežičnih usluga s mobilnim uređajima i "Podaci planove za puni pristup internetu" rastao težina 48% na 52 milijuna u drugoj polovici 2009, i da kada uzmete u obzir sve veze preko 200 kbps, mobilni bežični je zapravo vodeće tehnologije na 39,4 posto, ispred kabelskih modema i ADSL na 32,4 i 23,3 posto, odnosno. Kada je u pitanju veze preko 3 Mb / s, međutim, kabelski modemi računa za veliki 70 posto udjela. U potrazi za još više brojeva? Hit gore link ispod za potpuni izvještaj.

FCC izvješće nalazi 68 posto američkih širokopojasnih priključaka zapravo nisu širokopojasni prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 pro 2010 17:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink DSL Izvješća | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar