subota, 11. prosinca 2010.

Navy's prototip željezničkog pištoljem projektila hitova mach 7 na 33 megajoules, naša srca tuku preskočiti (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/11/navys-prototype-rail-gun-projectile-hits-mach-7-at-33-megajoule/:
http://www.engadget.com/2010/12/11/navys-prototype-rail-gun-projectile-hits-mach-7-at-33-megajoule/
Željeznički oružje igrati važnu ulogu u gotovo svim nestvaran bitku za budućnost, bilo da je to divovski roboti bore za kontrolu unutarnje sfere ili posljednja preostala članica Noble Team bori off Saveza invazije za što je dulje moguće. Oni stvari za geeky snova, a zahvaljujući američkoj mornarici oni bliže implementacije nego ikad. Prije tri godine naši prekomorski sile uspio 8 megajoule eksplozije , sada svoje istraživači su više nego utrostručio da: 33 megajoules ubrzavanje projektila pomoću magneta. To znači moć brzine Mach 7 za cjevčica i trenutni raspon od 100 milja, iako je nada za barem dvostruko da je u vrijeme tih stvari se počinju spoznaju sebe postaviti na palube Battleships u 2025. U tom trenutku oni će smanjiti potrebu za sobe pune praha troškove i povezane opasnosti koje dolaze uz eksplozivnim školjkama, ali će umjesto toga treba da bi se napravilo mjesta za ono što izgleda da se skladišta pune kondenzatora. Tu je video stvar u akciji u nastavku, a vi ćete biti žao ako ga propustite.

[Hvala, Jacob L.]

Nastaviti čitanje mornarice prototip željezničkog pištoljem projektila hitova mach 7 na 33 megajoules, naša srca preskočiti pobijediti (video)

Navy's prototip željezničkog pištoljem projektila hitova mach 7 na 33 megajoules, naša srca tuku preskočiti (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 pro 2010 15:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Fox News | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar