subota, 11. prosinca 2010.

Kin Studio zatvaranja 31. siječnja, Verizon nudi besplatne telefone pogođenim kupcima

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/11/kin-studio-closing-january-31st-verizon-offers-free-phones-to-a/:
Iako je posljednji čavao u Microsoft Kin lijes je tek da se s odvodom na svoje mjesto, softver koji je napravio par zlosretan predokus neobično uvjerljiv će uskoro dobiti sjekiru. Dođite 31. siječnja, Kin studio više neće biti, djelotvorno steriliziranje postojeće Kin telefone za njihovo uklanjanje iz oblaka. Oni još uvijek ćete moći upućivati pozive, slati SMS, e-poštu, pregledavati web, pa čak i streaming glazbe preko Zune Pass, ali je njihov bivši žive homescreens će postati beživotna, izgubila društveno umrežavanje funkcionalnost - i da će zapravo ostati zaglavi na svoje vrlo zadnji status ažuriranja, baš kao slomljena sat. Njihov online repozitorij slike, videa i kontakti će prestati postojati, iako ih možete vratiti do osobnog računala, ako djelovati sada. Srećom, Verizon čini se da shvaća da nije sve Kin kupci će biti zadovoljni s zombiephone, te je poduzeo drastične mjere da im pomogne out - kroz ožujak 31, 2011, Kin vlasnici mogu ga trgovinu za besplatno 3G telefon po vlastitom izboru . Kako vrste. Nađi puni Verizon Pitanja i odgovori o tranziciji u našoj više pokrivenost veze, dok tugovati bijedan uređaja.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Nastaviti čitanje Kin Studio zatvaranja 31. siječnja, Verizon nudi besplatne telefone pogođenim kupcima

Kin Studio zatvaranja 31. siječnja, Verizon nudi besplatne telefone za pogođenim kupcima prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 pro 2010 13:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor WPCentral | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar