subota, 11. prosinca 2010.

Nexus S pregleda

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/10/nexus-s-review/:
To može biti teško za pregled telefon poput Google Nexus S u svijetu već naseljeno toliko izvrsne Android uređaja. Ne samo da je proizvođač ovog telefona napraviti niz UREÐAJI da su svi u suštini isti ( Galaxy S linija), ali brojne druge OEMs su cranking daleko na hardver za platformu. Naravno, Nexus S je izrazito različite telefon uopce. Branje gore gdje je tvrtka Nexus Jedan stali, S nastavlja Google-ostavština stvaranja samostalne, "čista Android" telefon iskustva, naizgled manje usmjeren na mainstream i više prema programere. Za razliku od neuspjelog eksperimenta Nexus Jedan, Google Čini se da uzimanje više realan pristup S, telefon će se prodavati putem Best Buy (i Carphone Warehouse preko bare), što ukazuje na to da tvrtka ima veće planove za ovaj uređaj .

A što je to uređaj - Nexus S diči 1GHz Hummingbird CPU, 512MB RAM, 4-inch, 800 x 480 zakrivljena Super AMOLED zaslon (nazvan Contour Display), 16 GB prostora za pohranu, 5 megapiksela straga i VGA prednji okrenut kameri, a Near Field Communication sposobnosti. No, hardver je samo polovica priče ovdje - velika vijest je da Nexus S vitrine sljedeći veliki razvoj Android OS, naime, licitara (ili verzija 2.3). Ažuriranje dolazi sa pobio novih mogućnosti uz neki UI poboljšanja koje pokazuju Google ne usporava kada je u pitanju guranje svoj mobilni operativni sustav naprijed. Tako je S Nexus pravi stajanje u Android svijetu, ili to je više od "mene" tech smo vidjeli u posljednje vrijeme? Pročitajte nakon pauze za puni pregled Engadget da sazna!

Galerija: Nexus S pregled

Nastaviti čitanje Nexus S pregleda

S Nexus pregled prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 pro 2010 19:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar