subota, 11. prosinca 2010.

Android Market update strujnice sadržaja, nuklearne bombe karticama, dismantles 24-satni povratak politike u smiriti devs

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/11/android-market-update-streamlines-content-nukes-tabs-dismantle/:
Ažuriranja su dolazili Brzi i žestoki na Google android tržište za par tjedana sada, ali ovo je najveća shift još - da zapušten tab-temeljen sučelje je out, zamijenjen s rotirajućim Vrtuljak preuzeti sadržaj, a jedan pomicanje okna za info za svaki app. Štoviše, čini se da Mountain View je čuo krikove Igra tvrtki posebno, kao što je dobio nekoliko vrlo posebnih promjena u velikoj mjeri usmjerena na njih - veličina kapom na pojedine aplikacije je povisio na 50 MB, i Android Market poznatu 24 -satni povratak politike više nema. I dalje ćete imati 15 minuta da se odlučite želite li komad softvera ili radije povrat novca, možda dovoljno dugo da joj osnovni test, ali nema više dovoljno vremena za završiti igru u jednom sjedi prije lukavo dajući mu proći . Tu je i veliki broj iza-the-scene promjene koje bi trebale pomoći provjerite da li ste vidjeli samo apps uređaj zapravo može izvoditi na temelju zaslon veličine, gustoće piksela i OpenGL podrška. Google guranje ažurirati svaki android 1,6-i-iznad uređaja u idućih nekoliko tjedana, tako da možete očekivati vaš app kupnje svijet okrenuti naglavačke na vrijeme za Božić razveseliti.

Android Market update strujnice sadržaja, nuklearne bombe karticama, dismantles 24-satni povratak politike u smiriti devs prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 pro 2010 11:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android Developers Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar