subota, 11. prosinca 2010.

TimeCommand pristati pretvara vaše ipad u vrlo skupi svjetla za parkiranje prekidač

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/11/timecommand-dock-turns-your-ipad-into-a-very-pricey-dimmer-switc/:
XtremeMac je crankin 'out dokovima iPod već godinama, a sada bivši CEO Gary Bart je pokrenula Matične inovacije, tvrtka posvećena isključivo IOS pribor. Za svoj prvi trik, Bart i društvo uveli TimeCommand koji (kao i njegovo ime implicira) nadilazi cijelu pristanište stvar i dolazi preko kao kontrola stanica za spavaću sobu. Među brojnim čari su iPhone / iPod / ipad kompatibilnost, mogućnost kontrole vaše raspoloženje rasvjete (uključujući i prekidač za kratka svjetla "probuditi svjetlošću" lice), pričuvna baterija (ne propustite rad, čak i ako snaga ide van), app sa Internet Radio reprodukcije, i nešto što se zove korijen: Sonic iQ digitalnu obradu signala. Dostupan sada na Apple Store za $ 100.

TimeCommand pristati pretvara vaše ipad u vrlo skupi prekidač za kratka svjetla prebaciti prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 pro 2010 01:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink iLounge | izvor Matične Inovacije | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar