petak, 31. prosinca 2010.

WakeMate spavati pomoć opozvan zbog 'eksplodira' USB punjač, daje novo značenje da se vruće u vreći

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/31/wakemate-sleep-aid-recalled-due-to-exploding-usb-charger-give/:
Rano jutros, Perfect Treći dd - odluka o manje od savršenog WakeMate manšeta - izdaje opoziv za spavanje analizator USB punjač, koja očito ima tendenciju da ide u dim , a mi ne znači nestati. E-mail poslan od strane tvrtke CEO u 12:30 kaže, "bili smo informirani od strane kupaca o sigurnosti incident s crnim USB punjača." Malo nejasno, ako pitate nas, s obzirom na video smo primili pokazuje uređaj "pušenje poslije eksplodira". Prisjetiti osigurava da WakeMate sama po sebi je savršeno siguran, te da je kineski proizvedeni USB kabeli su u krivu, ali ako pitate nas, sve što je trebalo da će vam pomoći da mirno spavati vas ne bi trebalo staviti u opasnosti od požara uhvatiti.

[Hvala, Ringram i Nick]

Nastaviti čitanje WakeMate spavati pomoć opozvan zbog 'eksplodira' USB punjač, daje novo značenje da se vruće u vreći

WakeMate spavati pomoć opozvan zbog 'eksplodira' USB punjač, daje novo značenje da se vruće u vreći prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 31 pro 2010 16:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar