petak, 31. prosinca 2010.

Engadget je najveći exclusives od 2010

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/31/engadgets-biggest-exclusives-of-2010/:
Čovjek, moramo vam reći: 2010 je bila krupna laž od godinu dana za Engadget, i za gadget svijet u cjelini. Prostor koji je bio rezerviran samo za hardiest tech nerds ima sve veću preopterećenosti svakodnevnim susjedi, rođaci, i roditelji, kao i kategorije proizvoda - smartphone, e-čitači, i tablete - postao sveprisutan više nego ikad. Ovdje na Engadget, za nas, to je značilo više očima nego ikada čitanje svoje priče, više savjeta leti u našem smjeru, i radi teže i brže nego ikada kako bi našim čitateljima najbolje i najviše up-to-the-minute vijesti.

Ono što slijedi su najveća, najbolje priče koje mi ovdje na Engadget prekinula ove godine kao ekskluzivne. Neki od njih su dijelovi od najvećih gadget priče ove godine, i svi od njih su priče koje smo poprsje naše pušaka kako bi do vas, dragi čitatelji. Pridružite nam se nakon pauze za temeljitu retrospektivu 2010 godine u Engadget exclusives, naša najveća godine ikad.

Nastaviti čitanje Engadget je najveći exclusives od 2010

Engadget je najveći exclusives od 2010 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 31 pro 2010 15:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar